Hoofdinhoud

Start van je onderneming

whatsapp icon

Het starten van 
je onderneming

Alles goed voor elkaar vanaf het eerste moment

Starten

Starten met je onderneming en daarbij niets over het hoofd zien? Denk aan verzekeringen, administratie, het kiezen van de rechtsvorm en alle vraagstukken rondom het mogelijke personeel. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je doordacht de juiste keuzes maakt. Keuzes die passen bij jou en je onderneming.

 

 Lees hieronder waar we jou mee kunnen helpen. 

Wij helpen je bij...

Bedrijfsstructuur en rechtsvorm

We ondersteunen graag bij het opzetten van de juiste bedrijfsstructuur met bijpassende rechtsvorm. Het draait om die juiste start, van kleine tot grote onderneming. Kom samen met ons goed uit de startblokken!

Financiering

Wat zijn de financieringsmogelijkheden? Welke mogelijkheden passen het beste voor jou als startende onderneming? We begeleiden je en laten alle mogelijkheden zien.

Belastingregistratie

Voor velen niet de grootste hobby, maar wel erg belangrijk bij het opstarten van je onderneming. Wij maken je wegwijs.

Personeelszaken

Van het opstellen van arbeidscontracten tot het opzetten van HR-processen; samen met jou als ondernemer maken we graag een goede start. 

Boekhouding en administratie

We ondersteunen bij het opzetten en bijhouden van de boekhouding en financiële administratie. We adviseren over de juiste tools en systemen, voor optimaal werkplezier ook in dit stuk van het ondernemerschap.