Nieuws

Om professioneel en actueel advies te geven, volgen wij het nieuws en alle ontwikkelingen op het financiële, juridisch, hrm en fiscale vakgebied. Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten van belang voor elke ondernemer.

Openingstijden

Vanaf 1 juni 2022 is onze vestiging in Oss geopend op dinsdag en donderdag en de andere dagen alleen op afspraak. De vestiging in 

Lees meer

Vacature

Relatiebeheerder (32 tot 40 uur)
 
Wij zijn ter uitbreiding van ons kantoor (Oss en Rosmalen) op zoek naar een relatiebeheerder gespecialiseerd in de samenstelpraktijk en met hart voor het MKB.

Lees meer

Nieuwsbericht fiscale maatregelen i.v.m. coronavirus 6/2020

Nieuwsbericht fiscale maatregelen i.v.m. coronavirus 5/2020

Nieuwsbericht maatregelen i.v.m. Corona nr 2 /2020

Nieuwsbericht fiscale maatregelen i.v.m. coronavirus

Bijgaan een overzicht van de fiscale maatregelen in verband met het coronavirus: nieuwsbrief VPKL 16 03 2020

Lees meer

Privacyverklaring Van Pinxteren & Klomp

VPKL App

Wij hebben een nieuwe App en blijf daarmee op de hoogte van het voor jou relevante laatste nieuws. Tevens zijn handige tools opgenomen in de App, zoals een BTW-alert.

Lees meer

UPDATE ! Uitfasering pensioen in eigen beheer

Hoe presteert u ten opzichte van uw concurrent?

Presentatie afschaffing VAR

Donderdag 21 april hebben wij een presentatie gehouden voor de OV Berlicum over de afschaffing VAR per 1 mei 2016 en de nieuwe DBA wetgeving ('de modelovereenkomsten'). Klik op de link voor een PDF van deze presentatie. presentatie OV Berlicum door VPKL 21 04 2016

Lees meer

Wet aanpak schijnconstructies

Op 1 juli 2015 is de Wet aanpak schijnconstructies (WAS) in werking getreden. De wet is bedoeld om onderbetaling van werknemers tegen te gaan, met name bij zogeheten ketenconstructies. De wet creëert daarom een nieuwe ketenaansprakelijkheid voor de betaling van het volledige verschuldigde loon. Als de werkgever niet kan worden aangesproken, kan de werknemer het voortaan hogerop zoeken in de keten bij de opdrachtgever. De werknemer kan dan niet alleen zijn werkgever, maar ook diens directe opdrachtgever aanspreken voor voldoening van het volgens de wet of cao verschuldigde loon. Werkgever en opdrachtgever zijn hiervoor hoofdelijk aansprakelijk.

Lees meer

Nieuwe spelregels arbeidsrecht!

Vanaf 1 juli 2015 zijn nieuwe maatregelen inzake de Wet Werk en Zekerheid ingegaan. Je krijgt als ondernemer te maken met de nodige veranderingen bij het aannemen van personeel. VPKL zet de belangrijkste wijzigen voor je op een rij:

Lees meer