Hoofdinhoud

Een team van gedreven mensen met volop aandacht voor jou

whatsapp icon

Een totaalbeeld voor jouw bedrijf met VPKL als adviseur.

 

Wij zijn VPKL

Serieus als het moet - persoonlijk als het kan!
Om écht het verschil te maken, kijken we verder dan de cijfers en de regels. 


Wij zijn aanpakkers en lossen acute vraagstukken op, maar kijken ook graag vooruit. Zo weet jij als ondernemer op tijd, welke uitdagingen je te wachten staan. Dit doen we vanuit verschillende perspectieven: financieel, fiscaal, juridisch en HRM. Het complete plaatje voor jouw organisatie.

 

Deze combinatie van aanpakken, vooruitblikken en elkaar écht leren kennen geeft jou een vertrouwde blik op zaken.

 

De 5 van VPKL

Pragmatisch advies

Geen gigantische documenten met onnodig moeilijke termen. Maar haalbare, concrete en behapbare adviezen waar jij direct mee aan de slag kunt.

Samen sta je sterk

Om echt het verschil te maken kijken we verder dan de cijfers en de regels. Elkaar écht leren kennen, daarin maken we het verschil.

Van wieg tot graf

Wij zijn er voor je bij de start van je onderneming, in tijden van groei en continuering, maar ook bij krimp of verkoop. In elke fase van jouw onderneming staan we aan je zijde en kun je op ons rekenen. Jouw hele ondernemingsleven lang!  

Het complete plaatje

We geven jou als ondernemer een volledig beeld van je organisatie. Dit doen we door onze financiële, fiscale, juridische- en HRM expertises te bundelen. Precies wat je nodig hebt. 

Aanpakkers

We pakken aan en lossen acute vraagstukken op. Maar werpen ook een blik vooruit zodat jij op tijd weet welke uitdagingen er in het verschiet liggen.

Ontmoet onze specialisten

Désirée van Mil-Schmitz RB
Belastingadviseur Stuur een e-mail 06- 15 87 08 10

Het samenwerken met deskundige collega’s in een persoonlijke sfeer maakt VPKL voor mij een fijne werkomgeving. Om clienten van goede estate planning- en fiscale adviezen te blijven voorzien wil ik graag fysiek en mentaal fit zijn. Dit doe ik door in mijn vrije tijd te fitnessen, te tennissen en veel te wandelen. 

Roy Vos AA
Accountant Stuur een e-mail 06- 31 07 37 10

Ik vind het leuk dat er bij VPKL een informele werksfeer is en dat er ruimte wordt gegeven om jezelf verder te ontwikkelen. Verder vind ik het prettig dat ik mijn eigen klantenportefeuille heb waar voldoende uitdagingen in zitten. Ook de breedte van de werkzaamheden bij mijn klanten spreken me erg aan. Ik houd me bezig met de administratie, de jaarrekening en de aangifte.

 

In mijn vrije tijd ben ik veelal bezig met sport (kijken😊), zaalvoetbal en leuke dingen doen met familie en vrienden.

Kom jij bij ons werken?
Vacature

 

Wij zijn lekker aan het groeien en zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega! Zou tof zijn als jij dat bent... 
Lees meer! 

Leo Versantvoort CFP
Partner / Financeel adviseur Stuur een e-mail 06- 23 06 61 64

Bij VPKL krijg je de ruimte om klanten van uiteenlopende aard en omvang te ondersteunen vanuit onze kennis op het gebied van accountancy/fiscaliteit/hrm. Dit in alle fases waarin de ondernemer en de onderneming zich bevindt. Ook de privé omstandigheden kunnen daar een onderdeel van zijn. Dat maakt het werk boeiend. 

 

Naast het werk ben ik geïnteresseerd in sport, in de breedste zin van het woord, en ben ik graag sportief bezig zoals; tochten maken met de MTB, padel spelen en skiën.

Geert van Uden
HR Adviseur Stuur een e-mail 06- 27 30 28 85

Bij VPKL krijg je veel ruimte en verantwoordelijkheid voor de werkzaamheden die je verricht. Ik vind het leuk om van diverse sectoren de salarissen te verwerken en alles wat daar verder bij komt kijken te managen voor de klant. Het werken gebeurt in een informele sfeer wat erg prettig is.

 

Mijn hobby’s zijn postzegels verzamelen, sportvissen, tuinieren, uit eten en op vakantie gaan en ik kijk graag naar sport, in het bijzonder naar voetbal en wielrennen.

 

drs. Rein Klomp RB
Partner / Fiscalist Stuur een e-mail 06- 11 30 29 61

Het is de combinatie van het zelf ondernemer zijn als ook partner in zaak en daarbij samen met alle collega’s een uitdagende werkomgeving blijven creëren én daarnaast als fiscalist klanten / ondernemers pragmatisch adviseren, dat mijn dagelijks werk bij VPKL zeer aantrekkelijk maakt.

 

In mijn vrije tijd ben ik graag vooral sportief bezig (MTB’en, skiën en padellen). In de vakanties wil ik bij voorkeur wat van de wereld zien (van Amerika tot Azië). Mijn ervaring en kennis zet ik naast het gewone werk in voor diverse bestuursfuncties bij verenigingen en stichtingen.

Ali Can Erdogan
Assistent Accountant Stuur een e-mail 06- 23 97 56 19

Ik ben Ali Can, een student Economics and Business Economics aan de Radboud Universiteit, met een specialisatie in Finance. Mijn passie ligt bij financiën en analyses. In mijn vrije tijd vind je me in de sportschool of geniet ik van het uitgaansleven. Met mijn academische achtergrond en actieve levensstijl ben ik toegewijd aan het leveren van uitstekende service en het bereiken van uw financiële doelen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan uw succes!

Ria Wetzels
Assistent Accountant Stuur een e-mail 06- 27 00 23 63

Leuk aan het werken bij VPKL is de diversiteit in de werkzaamheden en de hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

 

Hobby’s: Lezen en creatief bezig zijn (schilderen, diamond painting, keramiek, breien en haken).

Linda van Grinsven
Assistent Accountant Stuur een e-mail 06- 27 32 90 53

Roald van Grunsven
Assistent Accountant Stuur een e-mail 06- 31 07 38 30

Ik ben Roald, een ambitieuze student met een enorme interesse in financiën en een scherp oog voor analyse. Momenteel studeer ik aan de Radboud Universiteit. Naast mijn passie voor cijfers, ben ik ook dol op sporten. Je vindt me regelmatig in de sportschool, waar ik mijn grenzen verleg en werk aan mijn conditie. Hardlopen en padel zijn mijn favoriete manieren om actief te blijven en mijn energie kwijt te raken.

Tia Kleine-Rohanda
Assistent Accountant Stuur een e-mail 06- 31 07 37 71

De afwisseling in werkzaamheden, direct en persoonlijk contact met klanten en plezier hebben met collega’s, dat zijn de dingen die het werken bij VPKL zo leuk maken. In mijn vrije tijd ben ik graag op reis. Ook zing ik graag en sinds kort beleef ik veel plezier aan yoga.

drs. Martijn Kuijpers AA
Accountant Stuur een e-mail 06- 25 39 69 29

Wat maakt werken bij VPKL leuk? Dat ik werk in een gezellig en hecht team en dat we werken voor een diversiteit aan interessante klanten.

In mijn vrije tijd klus ik graag in ons huis of werk ik in de tuin. 

Agnes Schalkx
Salarisadministrateur Stuur een e-mail 06- 31 07 36 07

drs. Patrick van Pinxteren RA
Partner / Registeraccountant Stuur een e-mail 06-26 25 04 20

Ik ben sinds 2003 ingeschreven als registeraccountant en heb een voorliefde voor het MKB. Ook als accountant ben ik maatschappelijk betrokken en bestuurlijk actief.

 

Daarnaast ben ik een trotse vader van drie, fanatiek PSV,- svTOP,- TOP Oss-supporter. Ook wandel ik graag met de honden (Ierse Setter en Viszla) en speel ik graag padel en zaalvoetbal.

 

En ja, dan is er ook nog tijd voor een bakkie!

Ramon van der Bruggen
Assistent Accountant Stuur een e-mail 06- 25 48 89 76

Advies

Onze frisse blik laten schijnen op jouw vraagstuk?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs. 
Stuur een e-mail naar info@vpkl.nl of bel naar 085 – 22 22 282. Een WhatsApp bericht kan ook.