Over VPKL

VPKL is de accountants- en adviesorganisatie die ambitieuze ondernemers helpt ruimte te scheppen
voor groei en ontwikkeling.

Organisatie VPKL

Wij zijn in 2006 gestart als Van Pinxteren & Klomp Accountants en Belastingadviseurs BV. Groei en ontwikkeling hebben ertoe geleid dat ons kantoor in 2015 de naam VPKL heeft gekregen. Onze dienstverlening hebben we uitgebreid met juridische ondersteuning en HRM-advies.

De diensten van VPKL zijn inmiddels ondergebracht in een drietal afzonderlijke vennootschappen:


VPKL Accountancy BV

Begrotingen, prognoses, jaarrekeningen, (loon-)administratie, fiscale aangiften en alles wat daar direct mee samenhangt.


 VPKL Advies BV

Fiscaal, financiële en juridische advisering en HRM voor ondernemers en organisaties.


 VPKL Audit BV

Assurance opdrachten (zie voor nadere informatie: www.vpkl-audit.nl)


 

 

 

Vraag het ons!

Snel antwoord op je ondernemersvraag? Mail ons en wij helpen je snel.

Stel je vraag hier

Even overleggen over een te nemen beslissing? Bel ons op

0412 - 614 700

Onze adviseurs

drs. Patrick van Pinxteren RA

registeraccountant, mede-oprichter en partner van VPKL

Patrick is na afronding van zijn universitaire studies al vele jaren actief als registeraccountant in de samenstel- en de controlepraktijk.

Hij heeft veel aandacht voor de technologische ontwikkelingen die leiden tot een efficiënt proces 

van de administratieve verwerking en rapportages. 

Bij VPKL houdt zich bezig met prognoses, begrotingen, (periodieke) rapportages en forecasts. 

 

drs. Rein Klomp FB

fiscalist, mede-oprichter en partner van VPKL


Rein is sinds zijn afstuderen aan de Universiteit van Tilburg al vele jaren werkzaam als senior fiscalist in de MKB-praktijk.  

Bij VPKL heeft hij als adviseur  de opzet en herstructurering van veel ondernemingen en samenwerkingsverbanden succesvol begeleid.

 

 

 

 

Leo Versantvoort FFP

Senior adviseur, mede-oprichter en partner van VPKL


Leo is als senior adviseur al vele jaren werkzaam in de accountancy en heeft uitgebreide ervaring in de samenstel- en controlepraktijk. 

Daarnaast heeft hij bij VPKL als afgestudeerd financieel planner speciale aandacht voor alle facetten van de DGA-praktijk. 

mr. Lucienne van Rosmalen

Jurist en partner van VPKL


Lucienne is afgestudeerd in het Nederlands Recht aan de universiteit Nijmegen, civielrechtelijke richting.
Als bedrijfsjurist binnen het vastgoed, het verzekeringswezen en de zorg heeft zij ruime ervaring opgedaan met contractering, inkoop en (Europese) aanbesteding.
Bij VPKL houdt zij zich bezig met de bedrijfsjuridische vraagstukken in de breedste zin des woords.

Werken bij

 

 

Vacature Salarisadministrateur

Heb je een aantal jaren ervaring en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Zoek je zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en wil je uitgroeien tot salarisprofessional, dan ben je bij VPKL Accountants / Adviseurs aan het juiste adres.

 

Wat wordt jouw nieuwe uitdaging ?

In deze uitdagende functie werk je intensief met het salarisverwerkingspakket Nmbrs, waarbij je onder andere verantwoordelijk bent voor het maken van salarisberekeningen voor MKB-klanten, het opstellen van loon- en pensioenaangiften, het beheren van personele verzekeringen, het verwerken van personeelsmutaties en werkzaamheden met betrekking tot ziekteverzuim bij klanten. Het werken met verschillende bedrijfstypes en CAO’s is voor jou geen onbekend terrein. Tevens ben je gesprekspartner voor klanten en adviseer je hen op het gebied van loontechnische of arbeidsrechtelijke zaken.

 

Wat verwachten wij van jou?

  • Een PDL diploma en kennis van arbeidsrecht.

  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring en bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar.

  • Je beschikt over een flexibele, leergierige en pro-actieve instelling.

  • Je vindt het geen probleem om ad hoc te werken en vindt het een uitdaging om nieuwe ontwikkelingen je zo snel mogelijk eigen te maken.

  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift

 

Wat kunnen wij jou bieden ?

Wij zijn een groeiend en modern georganiseerd kantoor met een informele no-nonsense sfeer. Wij houden van heldere communicatie en coachen elkaar. Door goed te zijn in je vak en je verbonden te voelen met ons kantoor krijg je de ruimte om je persoonlijk en vaktechnisch te ontwikkelen.

Wij belonen je met een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, welke afgestemd zijn op jouw persoonlijke wensen.

 

Mail je brief met een uitgebreid CV naar Leo Versantvoort, lversantvoort@vpkl.nl of neem telefonisch contact met hem op als je meer informatie wilt over deze vacature.

 

Open sollicitatie

Vind je het een uitdaging om ook zelf invulling te geven aan je functie, dan komen wij graag in contact met je. Wij staan open voor part-time werken en onze arbeidsvoorwaarden zijn concurrerend. Mail je brief met een uitgebreid CV naar Leo Versantvoort, lversantvoort@vpkl.nl.

Heb je vragen aan ons? Neem dan gerust telefonisch contact op met Leo Versantvoort (accountancy) of Rein Klomp (belastingadvies). Je kunt ons bereiken op tel.nr: 0412 - 614700.

Klachtenregeling

VPKL vindt het erg belangrijk dat klanten aangeven wanneer zij niet tevreden zijn over onze dienstverlening.

Wij kunnen dan gezamenlijk naar een oplossing zoeken en onze dienstverlening verbeteren. Daarom heeft VPKL een klachtenprocedure opgesteld. Deze procedure ziet er als volgt uit: